Why choose a bouquet when you can give something to last longer?

Zeg het met een bloeiend plantje

Er hangt liefde in de lucht. Chocolade, juwelen en een dinertje doen het altijd goed, maar ook bloemen blijven een terechte klassieker. Maar waarom zou je een boeketje kiezen, wanneer je ook iets kan geven dat langer meegaat? Dan zijn onze Belgische azalea’s de ideale match!

Waarom een boeketje kiezen wanneer je ook iets kan geven dat langer meegaat

Met deze kleuren scoor je zeker

Rood is niet voor niets de kleur van de liefde. De krachtige kleur trekt de aandacht en geeft meteen een duidelijke boodschap aan je liefje. Ook roze blijft een veilige keuze voor Valentijn. Van fel fuchsia tot schattig pastel: de azalea is verkrijgbaar in heel wat verschillende roodtinten, dus je vindt zeker wel eentje naar haar zin.

Met deze kleuren scoor je zeker

Ga voor originaliteit

Kies je liever toch voor een originelere kleur? De Gentse azalea heeft wat je nodig hebt! Kies voor haar lievelingskleur, een tint dat perfect in haar interieur past of een plantje dat de kleur van haar haar mooie ogen nog beter doet uitkomen.

Kies een tint die perfect in haar interieur past

Lang genieten

In tegenstelling tot een boeket, gaan bloemen in pot langer mee. Een azalea vraagt weinig aandacht, en kan wekenlang bloeien zonder al te veel zorg. Laat Valentijn dus maar wat langer duren dit jaar!

Is de liefde over? De azalea blijft gelukkig standhouden ;)! Kies een frisse plek met een beetje (indirect) zonlicht, zorg voor een constante kamertemperatuur en geef de azalea 2 keer per week een beetje water. Zo geniet je samen – of alleen – nog lang na van je cadeau.