Gentse azalea fleurt Gentse horeca op in februari

05/01/2018

 
In februari geniet je in 17 horecazaken van een extra kleurrijk interieur. De uitbaters fleuren hun zaak op met Gentse azalea’s, erkend Europees streekproduct én Gentse trots. Gentse azalea’s worden geteeld door erkende azaleakwekers rondom Gent.
 
Zelf zorgen de uitbaters voor de aanvulling zodat de bonte bloeier perfect binnen hun uniek interieur past. En dat doen ze met veel plezier. De Gentse azalea zorgt dan ook voor een extra portie kleur in de winter en is ideaal om hun bezoekers te doen wegdromen naar een fleurige lente.
 

Welke Gentse horecazaken nemen deel aan de actie?

In de loop van februari voegen we enkele toffe sfeerbeelden toe aan deze webpagina. 
 

Op zoek naar een echte Gentse azalea?

Bekijk de volledige lijst met erkende verkooppunten. Wie weet is er eentje bij jou in de buurt.

 

 

Ook een azalea in huis? Azalea's verzorgen doe je zo

Een azalea kopen is een goed idee. Deze plant is niet alleen mooi om naar te kijken, je kan er soms ook wekenlang van genieten. En dat met een minimum aan zorg. Ontdek alle tips voor de perfecte standplaats, het gieten en bemesten van azalea’s en word een pro in het verzorgen van de azalea.  
 
In elke horecazaak liggen ook toffe postkaarten, naar een ontwerp van illustratrice Eva Mouton. Aan de achterkant vind je enkele handige verzorgingstips en de erkende verkooppunten van de Gentse azalea.
 
 
 

De azalea in je interieur

Dankzij de eindeloze keuze in soorten en kleuren past een azalea in elk interieur. Maar je kan de azalea ook gebruiken als tafeldecoratie of bloemschikken met azalea’s. Kortom, met de azalea kan je alle kanten op. Doe wat inspiratie op en vind zo de perfecte aanvulling.  
 
  • Deelnemende Gentse horecazaken
Terug naar overzicht nieuwsberichten